Banner gul 99x32

Dagens ret

Tirsdag 3/4 : Gullasch m/ kartoffelmos og rødbeder

Onsdag 4/4 : Stegt flæsk m/ persillesauce

Torsdag 5/4 : Frikadeller m/ stuvede hvidkål og kartofler

Fredag 6/4 : Skinkeschnitzler m/ div

Mandag 9/4 : Svensk pølseret

Tirsdag 10/4 : Hakkebøffer m/ bådekartofler og bearnaisesauce

Onsdag 11/4 : Lasagne m/ salat

Torsdag 12/4 : Hjerter i flødesauce m/ sauce og kartofler

Fredag 13/4 : Glaseret skinke m/ pastasalat og flødekartofler

Mandag 16/4 : Millionbøf m/ kartoffelmos og rødbeder

Tirsdag 17/4 : Karbonader m/ stuvede ærter og gulerødder og kartofler

Onsdag 18/4 : Koteletter i fad m/ ris eller kartofler

Torsdag 19/4 : Fiskefileter m/ pommes frites

Fredag 20/4 : Kyllingefileter m/ provencekartofler og whiskeysauce

Mandag 23/4 : Medister m/ rødkål, sauce og kartofler

Tirsdag 24/4 : Forloren hare m/ sauce og kartofler

Onsdag 25/4 : Tarteletter m/ skinke, ærter og gulerødder

Torsdag 26/4 : Æggekage m/ div

Mandag 30/4 : Biksemad m/ spejlæg og div

HVER DAG MELLEM KL 11-17         PRIS PR PORTION 55 KR